Peruk efter humör

Äntligen är det fredag och för att starta denna dag på ett bra sätt har jag tänkt att skriva ett inlägg. Ni vet ju om att jag har en sjukdom som gör att jag har fläckvis håravfall, alopecia heter sjukdomen, och det är ingen som riktigt vet orsaken till varför man drabbas. Som tjej är det inte så kul att tappa hår och jag kan väl lugnt säga att jag mått dåligt psykiskt. Jag bestämde att göra det bästa av situationen och har skaffat flera olika peruker och nu byter jag frisyr efter humör. Min jakt efter peruker i Jönköping gick inget vidare till en början, men så hittade jag ett företag som säljer peruker via en webbshop och jag vill dela med mig till er om detta företag som heter Omson. 

Idag har det blivit min grej att ena dagen ha en kort, tuff frisyr för att nästa dag ha långt lockigt hår och så vidare. Ibland är jag blond och ibland är jag brunett, jag har nu i alla fall runt 15 peruker hemma och fler ska det bli. Jag har skaffat alla dessa peruker genom Omson, och jag hoppas att det är fler personer i min situation som ska få upp ögonen för det här företaget. Som jag sa så bor jag ju här i Jönköping, och jag fann faktiskt inte någon butik som säljer peruker i Jönköping men så gick jag med i en förening som består av personer med samma sjukdom som jag och fick då reda på genom denna förening att Omson finns. Är det någon av er som också vill köpa peruker i Jönköping å ska ni ju inte missa att kolla in det här företaget och deras webbshop. Perukerna är prisvärda, många kostar runt 500 kronor så det är billigare att skaffa en peruk än att gå till frissan.