Jag har blivit bättre på att ta hand om mig själv

Jag har börjat med nya rutiner i mitt liv för att ta bättre hand om mig själv, det är massage i Gävle jag har börjat med. I hela livet har jag alltid tänkt på alla andra och glömt av att jag är den viktigaste personen i mitt liv. I mitt jobb som frisör har jag varit lite som en psykolog och människor har delat sina liv med mig när jag har klippt dem. Det har jag inget emot men det har varit en del tunga berättelser, sedan har inte jag haft någon att prata med när jag haft problem och dessutom har jag i mitt jobb som frisör fått ont i ryggen och axlarna. Jag bestämde mig för att börja sätta ner foten, givetvis inte mot mina kunder, men det var så många andra energitjuvar i mitt liv som bara tog och aldrig gav. Dem har jag sagt hejdå till, och så har jag börjat göra sådant som är bra för mig, och när jag får massage i Gävle hos företaget Holistic Touch är det något jag verkligen har nytta av för både kropp och själ mår gott av det. Det finns många olika slags massager att få när man kommer till Holistic Touch och den massage som passar allra bäst för mig är den klassiska massagen för det är en riktig muskelmassage. Jag har även börjat en kurs i spanska på ett studieförbund, även det är en sådan sak som betyder mycket för mig och om detta ska jag berätta mer för er i ett senare inlägg. Jag hoppas att även ni ska göra bra saker för er själva om ni inte redan gör det, och jag kan varmt rekommendera er denna massage i Gävle som ni kan få hos Holistic Touch.