Fick tips av min frisör om att testa healing

Hejsan på er

När jag var hos min frisör i Umeå senast så fick jag ett så bra tips som jag inte tänkt på förut men som jag blev väldigt nyfiken på att testa, nämligen healing. Man vet aldrig vad man kan få reda på för saker hos frisören och även om jag gärna håller mig från skvaller så är ju såna här saker spännande att höra om. Hon hade själv testat healing och var så nöjd med sin behandling, hon berättade att hon känt sig väldigt stressad den senaste tiden och även haft en del ont i sina axlar. Men efter behandlingen med healing så kände hon sig mycket lugnare och hade verkligen känt lindring i sina axlar.

När jag berättade att jag haft en tuff period både på jobbet och privat så sa hon att jag borde testa att boka en behandling, så det ska jag ta och göra nu. Jag är öppen för att testa nya och alternativa behandlingsmetoder och det här är ju faktiskt godkänt att använda för friskvård, det är nog inte många som tänker på det. Det här besöket hos frisören satt jag ganska länge eftersom jag både skulle klippa och slinga håret så då hinner man ju prata en hel del.

Min frisör är så himla go och trevlig och jag blir alltid lika nöjd när jag varit där. Sen får man alltid lite tid att sitta själv och kika i någon tidning om man vill och så brukar man bli bjuden på lite fika så man känner sig verkligen ompysslad, bästa lyxen ju och sen kommer man ut med snyggt sommarhår. Kan det bli bättre? Nu ska jag sätta mig och läsa lite mer om healing och se till att boka en tid för det här vill jag testa. Kram på er!