När man jobbar som frisör kan axlarna behöva massage

Hejsan på er

Att jobba som frisör är väldigt roligt men det är tufft för axlarna bland annat, även rygg och nacke tar en del stryk så nu har jag bokat in mig på en välbehövlig massage. Jag fick faktiskt rådet av en kund som går på massage hos en massör i Mariestad och rekommenderade att jag skulle gå dit. Det var faktiskt inte så mycket mer att tänka på. Jag har skjutit på det alldeles för länge och om jag inte ska behöva nyttja semestern mest till rehab och vila så är det bäst att boka tid för massage nu.

Jag ska försöka gå regelbundet nu ett tag framåt. Dessutom tänkte jag att det kan vara en bra plan att påbörja min återhämtning redan innan semestern börjar, i alla fall så smått. Jag hade som mål för detta året att ta bättre hand om mig själv och min hälsa men någonstans under våren hamnade jag lite på villovägar och började ta kroppen för givet igen. Fördelen är ju att kroppen säger ifrån men det är ju egentligen inget bra tecken när vi kommit så långt att den säger ifrån.

Jag har i perioder varit mer eller mindre bra på att lyssna på kroppens signaler så jag vet egentligen hur den fungerar men ibland är man ju så blind för sitt egna att man ändå inte ser. Hade det varit en vän så hade man ju gett den rådet att varva ner mer, stressa mindre och ta hand om sig själv bättre. Men så duktig är man sällan med sig själv, fast just nu känner jag mig inspirerad och motiverad att ta nya tag. Så jag är glad och tacksam att jag fortfarande har möjlighet att göra något åt det. Ta hand om er och var mån om din hälsa! Kram