Flyttstäd i Vällingby

Hej där

Vanligtvis brukar ju jag ge en del hår- och frisyrtips eftersom jag jobbar som frisör, men idag får det handla om nytt livskapitel och flyttstäd… Ibland blir inte livet riktigt som man tänkt sig, den jag trodde jag skulle köpa hus med och skaffa familj med visade sig vilja något annat så nu har vi valt att det är bäst att gå skilda vägar. Vi flyttar ut från våran gemensamma trea och har därför anlitat flyttstäd av en firma här i Vällingby.Vi har hittat varsin tvåa istället och eftersom det är en ganska jobbig situation så är det skönt att i alla fall inte behöva tänka på flyttstäd själv.

Just nu är det jobbigt men jag vet att det blir bra och ibland får man liksom välja att lita på att det som händer är för det bästa, även om man kanske inte förstår meningen med det mitt i. Jag har lärt mig att tillåta mig vara ledsen men sen så kommer det bli bra igen och man inser varför det blev som det blev. Kommer man på att man vill olika saker i livet, sådana saker som är stora och liksom avgörande för hur man vill leva så är det ingen god idé att fortsätta vara tillsamman. Det kommer ju i så fall bara sluta med att någon får ge avkall på sin dröm och kanske går och blir bitter eller olycklig. Det vill jag varken ska hända mig eller den jag är med.

Nu i helgen flyttar vi ut de sista sakerna och på måndag gör de flyttstäd av lägenheten, efter det kan vi lämna tillbaka nycklarna till hyresvärden. Jag är så tacksam att jag fick ta på en ny lägenhet så fort så att man slipper typ bo kvar tillsammans eller på någons soffa bara för att man inte har någon annanstans att vara. Någonstans ska det bli lite skönt att få mitt eget och nu blir det fokus på mig själv ett tag framöver. Kram på er!