Bröllopsfotograf och frisör bokad

Hejsan på er

Nu närmar sig vårat bröllop i Falkenberg i sommar. Det blir ett litet och intimt med bara närmaste familjen och ett par vänner, vi vill ha det enkelt men ändå fint och romantiskt. Frisör är bokad och även en bröllopsfotograf eftersom vi vill ha fina bröllopsbilder som vi kan spara och framkalla. Det känns som en värdefull investering en sån dag att ta hjälp av en bröllopsfotograf eftersom det är en så speciell dag som man inte får igen. Vi får hjälp av min svärmor och svärfar att ordna med maten och en vän till mig bakar tårtan. Några extra olika desserter ska jag och min syster hjälpas åt att fixa med och sen så ska även min sambos närmaste vänner hjälpa till med att duka och förbereda kvällen innan. Så vi har ett litet team som hjälper oss och det är verkligen guld värt.

Vi ska vara i en fin gammal herrgård och där kunde man hyra personal men vi sa att vi inte behöver det för vi är ett så litet sällskap och vi har med oss allting själva, det var bara lokalen vi behövde hyra. Vi har till och med oss all servis med tallrikar, glas och bestick. Det är för att jag vill att det ska vara lite mixat och matchat med olika som jag hittat på loppis så det blir lite lantligt och bohemiskt. Jag har beställt en väldigt enkel brudbukett men lagt lite mer på en fin klänning. Den är inget extravagant men någon som jag tyckte väldigt mycket om. Jag vill ju känna mig fin såklart. Den är med ganska mycket spets och väldigt romantisk och jag älskar den verkligen. Musikanläggning fanns på plats och till den kommer vi ha en spellista med musik som vi satt ihop själva. En med musik som passar under middagen och en som passar till efter. Nu ska jag sluta babbla på om bröllopet och önskar er en fin dag!